Adana Lions Kulübü Cumhuriyet Savcısı Özer Kaya Anaokulu
Yavuzlar Mahallesi 4100 sokak No3 Yüreğir/ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Biz Adana Lions Kulübü Cumhuriyet Savcısı Özer Kaya Anaokulu olarak 48-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Öğretim Şekli : İkili

İkili